Bugatti Super Sport Op De Nürburgring

Share
Gebruikerswaardering: / 0
LaagsteHoogste 

 

5859598084_3613b88f2d_b - kopie


De Nürburgring

Bugatti Veyron Super Sport en de Grand Sport Lap 

foto's & tekst

 

 

 

 

 

Een onvoorziene spektakel op de Nürburgring dit weekend. Zondag middag een Bugatti Veyron Supersports verscheen aan de poorten van de beroemde Touristenfahrten (publieke ronden) uit het niets likte de parkeerplaats van het Duitse circuit voordat hij verdween even plotseling als het was verschenen. Een half uur later al weer vergezeld door een andere Bugatti Veyron, de Veyron Grand Sport. Zowel de Veyrons heeft een ronde samen en volgens ooggetuigenverslagen waren ze niet het rustig. Na de ronde van de Bugatti's gestopt op de parkeerplaats, waar ze al snel trok een menigte. De Bugatti Veyron Supersports deed drie ronden, de laatste met een Volkswagen met een cameraploeg binnen in de nabijheid.
Dani van Colla Verglas vertelde Autospotting dat de fabriek in handen van Bugatti's op de Nürburgring voor een tijdschrift rapport en fotoshoot. De Bugatti Veyron Super Sport was de Duitse platen met de stad code WOB, wat staat voor Wolfsburg het huis van de Volkswagen-fabriek. De Grand Sport werd geregistreerd in de Elzas departement van Frankrijk, waar de Bugatti fabriek is gevestigd. Door onze kennis zijn de eerste keer dat een Bugatti Veyron Super Sport en Grand Sport de schoot van de ring tijdens de openbare Touristenfahrten op de Nürburgring.

Gepoost door Joachim B

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Dutch Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
starled