Wrapped Aston Martin One-77

Share
Gebruikerswaardering: / 0
LaagsteHoogste 

 

6nlpox - kopie

Auto voor Gumball 3000

 Wrapped Aston Martin One-77

 

 

 

 

 

 

De leveringen aan klanten van de Aston Martin One-77 begon een paar maanden geleden en onlangs hebben we gezien hebben velen van hen hier op Autogespott-Com . Uiterlijk een is deze verpakt Aston Martin One-77 die gebruikt worden bruin en participeert in dit jaar Gumball 3000 rally . Deze Aston Martin One-77 is verpakt in een vloeibaar goud metzwarte folie en misschien wel een van de favoriete van het publiek superauto op de rally dit jaar.

Gepoost Joachim B !!

Tekst tweede Video Gumball 3000- Richtiing Parijs !!!

De volgende clip toont de allereerste Aston Martin One-77 in een rally in actie tijdens de Gumball 3000 2011 etappe tussen Londen en Parijs. De zeer exclusieve Britse supercar ontving een unieke wrap en was een van de eerste voertuigen om te beginnen in Londen gisteren.

Tijdens de reis van Londen naar Parijs van het voertuig raakte 200 kmh, maar werd onmiddellijk getrokken overgenomen door de Franse politie. Rapporten staat dat de bestuurder verloor zijn rijbewijs en moest een boete betalen. Met enige vertraging de One-77 vervolgde zijn reis naar Parijs.

Gepoost Jochim B!!

U

 

Dutch Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
starled