Autospotting FAQ

Share
Gebruikerswaardering: / 2
LaagsteHoogste 

FAQ

Vraag: Mijn spot is niet geplaatst! Wat nu?!
Antwoord: We zenden je één email waarom je spot niet geplaatst is .

Antwoord: Neem contact op met de Autospotting Crew op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . en vraag om eventuele toelichting. Vermeld hierbij wel om welke spot het ging in welke plaats! Zonder deze gegevens kunnen we niks!

Vraag: Wanneer worden er spots toegevoegd op de site?
Antwoord: We proberen voor 24uur na het uplauden je spots te plaatsen Duurt het iets langer sorry .

Antwoord: Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met de link van de spot en het verzoek om het kenteken te verwijderen. Wij zullen het kenteken dan verwijderen.

Vraag: Ik heb een auto gespot bij een evenement/dealer/circuit! Mag deze op de site?
Antwoord: Bij evenement wel als het niet op het evenementenparkings is .en bij circuit op de parkings wel.

Vraag: Ik heb mijn spot per ongeluk een foute benaming gegeven! Wat nu?
Antwoord: Log in met jouw profiel en klik op spot Aanpassen . De rest wijst zich vanzelf.

Vraag: Ik heb een auto al eens eerder gespot, maar heb nu betere foto's. Hoe kan ik de andere foto's eraf laten halen?
Antwoord: Log in met jouw profiel en klik op de link zo kan je zelf de foto's verwijderen en vernieuwen De rest wijst zich vanzelf.

Antwoord: Stuur de details van de spot onder numerplaat in en mail de numerplaat door op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. plus een foto dan zien we over welke spot het gaat.

Dutch Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
starled